poehler_logo_mobil

Inspiration til engelskundervisningen

Måske skulle du overveje at afprøve Sunshine Library i nogle af skoleårets resterende timer i engelsk i 1.-5. klasse? Så ved du også, om det er værd at bruge penge på til næste skoleår!


Sunshine Library er et digitalt bibliotek med i alt ca. 600 bøger. Der er både fiktion og non-fiktion. Bøgerne er opdelt i 30 niveauer, og alle bøger er med britisk-engelsk voiceover, så bøgerne kan også læses af elever, som ikke selvstændigt kan læse engelsk endnu.

Dine elever arbejder individuelt og i eget tempo med bøgerne og de tilhørende aktiviteter. De kan tilgå både bøger og aktiviteter fra enten tablet eller fra computer – både i skolen, derhjemme også i sommerferien!

Tale-, læse-, lytte- og skriveaktiviteter til alle bøger

Til alle bøger er en indlæsningsfunktion, så eleverne efterfølgende kan lytte til egen oplæsning af teksten. Læreren kan når som helst også lytte til oplæsningen fra monitoreringssiden. Her kan læreren også give feedback til eleverne på deres arbejde med teksterne.

Eksempel 4
Til alle bøger er der aktiviteter, som understøtter ordforråd, forståelse og udvikling af flydende læsning.
Monitorering
Via lærerens monitoreringssystem kan du følge med i elevernes arbejder. Du kan lytte til deres oplæsninger og kommentere. Du kan også se, hvordan de har besvaret opgaver til bøgerne.
Sunshine Library består af to portaler:
  • Sunshine Primary Club primært for elever i 1.–3. klasse
  • Sunshine Bookroom primært for elever i 3.–6.klasse.
Du kan tegne 30 dages gratis prøveabonnement på den ene eller på begge portaler.

Rigtig god fornøjelse

Lis Pøhler
30. april 2019
Poehler-blue_vippe
facebook 
footer_nyhedsbrev
MailPoet