poehler_logo_mobil
Kængurukort
forsideLogoer_uk
Vi er på stand 10, lige over for den store Cafe C2: ORANG UTAN. Vi deler stand med Eye Just Read.

Kig forbi og deltag i vores konkurrencer. Vi trækker lod hver dag kl. 11.30 og kl. 14.30. Vælg selv, om du vil vinde bøger eller abonnement på vores engelskmateriale.

Giv dig tid og lad os få en snak om, hvordan du understøtter læse- og skrivelyst for de 5-9 årige.

Husk også at tage et kængurukort eller flere med hjem til dine elever.
Vi vil også rigtig gerne vise dig Sunshine Library, som består af mere end 400 digitale bøger, hvor eleverne lytter, læser, skriver og taler engelsk på eget niveau.

Du får lærerens monitoreringssystem med kvit og frit, når du tegner abonnement.

Du kan få 30 dages gratis prøveabonnement med fuld adgang til alle faciliteter til begge sites: Sunshine Primary Club og Sunshine Bookroom.

Psst! Der er konferencetilbud!

Gratis oplæg

Der er mange spændende oplæg de to dage. Vi vil nøjes med at anbefale to, som er relevante for mange abonnenter på dette nyhedsbrev. Det ene er vores eget oplæg, det andet står Straarup & co for.

Onsdag den 4. marts kl. 9.15 -10.00 fortæller Wenche Kortbæk og Lisbeth Skov Thorsen om det fantastiske projekt - Guided Reading - som de har været med til at udvikle og implementere i Rudersdal Kommune. Projektet modtog helt fortjent Årets Læseinitiativpris 2019.

Torsdag den 5. marts kl. 12.15 -13.00 fortæller Lis Pøhler om, hvordan og hvorfor en balanceret tilgang til læse- og skriveundervisningen guider dine elever til at udvikle en undersøgende og legende tilgang til både læsning og skrivning allerede i børnehaveklassen.
Wenche Kortbæk tæt på
Lisbeth Skov Thorsen
Lis Pøhler
Guided Reading
- Differentieret læseundervisning
Wenche Kortbæk og Lisbeth Skov Thorsen

Børn læser forskelligt, når de kommer i skole og skal ikke læsetræne i en fælles læsebog. Guided Reading er differentieret læseundervisning på små homogene hold. Eleverne læser og drøfter vedkommende bøger, til deres læseniveau.


Balanceret læsestart
Lis Pøhler

Bøger med mundrette tekster, gode illustrationer og sjove pointer er fundamentet for udvikling af læseglæde og grundlaget for arbejdet med sproglig opmærksomhed, fonologisk opmærksomhed, ordforråd, tekstforståelse og automatisering.


Husk at bestille gratis adgangskort!

Du kan hente FestivalGuiden ved at klikke på billedet.

Du skal også huske at bestille dit adgangskort.


FestivalGuide_forside
Poehler-blue_vippe
facebook 
footer_nyhedsbrev
MailPoet