poehler_logo_mobil
Guided_reading_forside

Guided Reading i indskolingen - håndbog

af Wenche Kortbæk og Lisbeth Skov Thorsen


UDKOMMER 1. AUGUST 2021

- KAN FORUDBESTILLES

Guided Reading i indskolingen – en håndbog er den første samlede danske beskrivelse af undervisningsmetoden, som i stadigt større omfang har fundet fodfæste i mange af vores skoler.

Guided Reading i indskolingen – en håndbog er skrevet af Wenche Kortbæk og Lisbeth Skov Thorsen, som begge både har praktisk og teoretisk erfaring med Guided Reading, og det er med udgangspunkt i disse erfaringer, at bogen er skrevet. Læseren guides stille og roligt igennem, hvad Guided Reading helt konkret er – praktisk og teoretisk. Bogen indeholder således en række praksisfortællinger: Sådan gør vi , dernæst: Hvorfor gør vi, som vi gør? Fortællingerne skulle gerne skabe gode billeder på nethinden, dertil kommer, at bogen også er rigt illustreret, så den fremstår både levende og visuel.

Bogens bagside illustrerer, hvordan hver eneste Guided Reading session er bygget op af ni 9 aktiviteter, hvad enten der arbejdes med en let bog eller til en svær bog. Aktiviteternes sværhedsgrad øges, i takt med at bøgernes sværhedsgrad øges.

Guided_reading
Hæftet bog, 160 sider: 375,- kr.
E-bog: 350,- kr.
Priserne er inkl. moms
Lisbeth_Skov_thorsen
Wenche_Kortbaek

Lisbeth Skov Thorsen

Jeg hedder Lisbeth Skov Thorsen og arbejder som læsekonsulent i Rudersdal Kommune. Jeg holder kurser og foredrag om Guided Reading rundtom i landet. Jeg er uddannet lærer fra Silkeborg Seminarium, har en diplomuddannelse i Læsningen og skrivningens didaktik og master i Organisatorisk coaching og læring.

Wenche Kortbæk

Jeg hedder Wenche Kortbæk og arbejder på Holte Skole i Rudersdal Kommune som læsevejleder. Jeg holder kurser og foredrag om Guided Reading rundtom i landet. Jeg er uddannet lærer fra Aalborg Seminarium og har en læsevejleder-uddannelse.
Poehler-blue_vippe
facebook 
footer_nyhedsbrev
MailPoet