poehler_logo_mobil

Panda-brugere har nu også adgang til

Dansk Lytteskrivning

pandaLytteskriver_kategori
DL_kategori

Tre programmer i ét og samme abonnement

Tusind tak til de mange, der allerede nu har vist interesse for Panda Lytteskriver. Programmet er udviklet med henblik på at styrke forståelse af bogstav-lydrelationen, hvilket er af afgørende betydning for den første læsning og skrivning. Det er skønt at vide, at programmet lever op til forventningerne!

Men netop forståelsen af bogstav-lydrelationen er samtidig en livslang udfordring for de mange ordblinde børn, unge og voksne i uddannelsessystemet. Mange brugere har derfor ytret ønske om en "Panda Lytteskriver" for ældre elever og studerende.

Tak for responsen og ideen! Vi forsøgt at efterkomme behovet og har derfor udviklet Dansk Lytteskrivning, som vi håber, I vil tage godt imod.

Sådan fungerer abonnementerne fremover

Uanset om I har tegnet - eller tegner - abonnement på Panda Lytteskriver eller på Dansk Lytteskrivning, så får I adgang til begge programmer. I har også adgang til app'en Panda Træner, som er målrettet elever i indskolingen.

Dansk Lytteskrivning

Dansk Lytteskrivning er et skriveprogram, som giver lydstøtte under skrivningen: Man hører, hvad man skriver, mens man skriver. Lydstøtten hjælper til at forstå og lære sammenhængen mellem bogstaver og sproglyde, så lydstøtten understøtter også stavningen.

Dansk Lytteskrivning er således et digitalt læremiddel til ordblinde og andre usikre skribenter på grundskolens mellemtrin og i udskolingen. Dansk Lytteskrivning kan også anvendes til unge i 10. klassecentre, på ordblindeefterskoler og til voksne, som fx deltager i ordblindeundervisning og FVU.

Abonnement inkl. moms pr. år:

1 bruger 200,00 DKK
5 brugere 625,00 DKK
10 brugere 875,00 DKK
20 brugere 1.000,00 DKK
30 brugere 1.125,00 DKK
120-brugere 3.000,00 DKK

LOG PÅ NU!

(KUN FOR ABONNENENTER)

Poehler-blue_vippe
facebook 
footer_nyhedsbrev
Email Marketing Powered by MailPoet