poehler_logo_mobil
panda_lytteskriver_ikon

Tilbud om gratis onlinekursus

Onsdag den 17. november 2021
kl.15.00 – 15.30

afholder vi et onlinekursus, hvor den nye Panda Lytteskriver præsenteres.

Vil du med?

Skriv til saabye.mail@gmail.com, så modtager du en invitation til kurset.

Panda Lytteskriver

Den nye Panda Lytteskriver ligner et rigtigt skriveprogram med et enkelt og klart design. Eleverne kan skifte type af lydstøtte, ændre tekstens farve eller størrelse, indsætte billeder, optage lydfiler og dele deres tekster. Med panda-indstillingen kan de få oplæst bogstaver, orddele, ord og sætninger med den specialdesignede talesyntese.

Den nye Panda Lytteskriver har samme skærmlayout og samme funktioner på alle enheder og i alle browsere. Med den nye web-udgave kan eleverne i indskolingen fortsat skrive med Panda Lytteskriver og modtage lige præcis den type af lydstøtte, som understøtter deres skrivning bedst muligt. Den nye web-udgave giver nemlig de samme typer af lydstøtte og samme funktioner, som I kender det fra den tidligere udgave.

Panda Lytteskriver er nu en webapplikation, hvilket betyder at alle uanset hvilken browser, der bruges, og uanset om der skrives på computer, tablet eller chromebook, kan åbne Panda Lytteskriver på en helt ny hjemmeside. I skal selvfølgelig først tegne abonnement og derefter blot følge dette link: Panda.lytteskrivning.dk.
Stilladseret skrivning med Panda Lytteskriver er en trin-for-trin-vejledning til dig, som for første gang vil bruge Panda Lytteskriver i din undervisning. Du får inspiration til, hvordan du kan forberede og gennemføre meningsfulde og funktionelle skriveaktiviteter med Panda Lytteskriver.
Didaktisk vejledning til Panda Lytteskriver er til dig, som gerne vil bag om selve programmet og have indsigt i de lærings- og skriftsprogsteorier, som programmet bygger på.
panda_haefter
panda_traener_ikon
Enkeltbrugerlicens: 195,- kr.
Klasselicens (30 elever): 1.095,- kr.
Skolelicens (120 elever): 2.795,- kr.
Priserne er pr. år og inkl. moms
Med Panda Træner kan du nemt finde ud af, hvilken type af lydstøtte, der er mest optimal for den enkelte elev. Et abonnement på Panda Lytteskriver giver fri adgang til Panda Træner.
Poehler-blue_vippe
facebook 
footer_nyhedsbrev
MailPoet