Glædelig jul!

Vores lille forlag har nu to måneder på bagen og trives i bedste velgående – ikke mindst på grund af den fine opbakning, vi har fået fra venner og kolleger på hhv. Facebook og LinkdIn, som i den grad har hjulpet os med at udbrede kendskab til vores eksistens.

Ud over at vi så småt har fået gang i salget af vores 16 titler, så har vi også fået kontakt med 15 skoler, som vil stille deres ekspertise og og tid til rådighed i forhold til at vurdere, om Sunshine Primary Club og Sunshine Bookroom kan fungere som supplerende materiale til engelsk i den danske grundskole. De 15 skoler afprøver materialet for os i perioden januar – april 2019. Det er jo helt fantastisk, at der er nogen, der både kan og vil hjælpe os på den måde.

Vi åbnede forlaget med et introduktionstilbud, hvor vi gav ca. 30% rabat ved køb af mindst 8 bøger med samme titel eller ved køb af en læsepakke (8 forskellige titler på samme trin).: Normalpris er 55 kr. + moms pr. bog – ved brug af introduktionstilbuddet: 39 kr. + moms pr. bog.

Vi har besluttet at forlænge introduktionsperioden, så de, der først får penge på budgettet efter jul, også får mulighed for at komme billigt til bøgerne. Læseguider til bøgerne  – målrettet hhv. undervisningen i børnehaveklassen, undervisningen i dansk som andetsprog eller introduktion til skriftsprog i dagtilbud kan fortsat kvit og frit downloades fra vores hjemmeside.

Hvad 2019 så vil bringe, det vides ikke. Kommentarer til bøgerne, ideer til nye udgivelser og supplerende materialer eller ideer til andre måder at bruge bøgerne på end dem, der er beskrevet i læseguiderne, modtages med glæde. Nisserne her i huset har i hvert fald både grebet og begrebet bøgerne. Vi håber, at børnene i skoler og dagtilbud også vil kunne lide dem.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *