Sunshine Library

For eleverne

For eleverne er Sunshine Library et bibliotek bestående af over 500 e-bøger med tilhørende aktiviteter. Der er både fiktive og non-fiktive bøger. Eleverne kan læse, lytte, tale og skrive engelsk med udgangspunkt i bøgerne, som er opdelt efter sværhedsgrad fra level 1-30. Eleverne kan optage og efterfølgende også lytte til deres egen højtlæsning af teksterne. Eleverne kan få adgang til biblioteket via en browser eller via en gratis app, så de kan læse når som helst og hvor som helst, når de først har fået adgang.

For læreren

For læreren er Sunshine Library et supplement til undervisningen i engelsk i 1.-6. klasse. Der er britisk-engelsk voiceover til alle tekster, derfor er Sunshine Library særdeles velegnet til elever i læse- og skrivevanskeligheder.

Sunshine Library giver dig mulighed for at differentiere din undervisning, så eleverne kan læse, lytte, tale og skrive engelsk på det niveau, som passer til den enkelte elev. Monitoreringssystemet giver dig mulighed for at følge den enkelte elevs arbejde, se besvarelser af opgaver, lytte til elevens oplæsning og give skriftlig feedback til den enkelte elev. Via monitoreringssystemet har du også mulighed for at se hvilke bøger, eleverne har læst. Du kan gøre brug af monitoreringssystemet i det omfang, du har tid, mulighed og interesse for det.

Sunshine Library består af to portaler: