Sunshine Library

Sunshine Library består af over 500 fiktive og non.fiktive e-bøger med tilhørende aktiviteter til eleverne i 1.-6.klasse Bøgerne er opdelt i 30 sværhedsgrader. Eleverne kan læse, lytte, tale og skrive engelsk, de kan bl.a. optage og efterfølgende også lytte til deres egen højtlæsning af teksterne. Eleverne kan få adgang til biblioteket via en browser eller via en gratis app, så de kan læse når som helst og hvor som helst, når de først har fået adgang.

Sunshine Library et supplement til undervisningen i engelsk i 1.-6. klasse. Der er britisk-engelsk voiceover til alle tekster, derfor er Sunshine Library også særdeles velegnet til elever i læse- og skrivevanskeligheder. Sunshine Library består af to portaler: Sunshine Primary Club for primært for elever i 1. -3, klasse, og Sunshine Bookroom, som primært er til elever i 3.-6.klasse.  Et godt materiale til den differentierede undervisning. Monitoreringssystemet giver dig mulighed for at følge den enkelte elevs arbejde, se besvarelser af opgaver, lytte til elevens oplæsning og give skriftlig feedback til den enkelte elev. Via monitoreringssystemet har du også mulighed for at se hvilke bøger, eleverne har læst. Du kan gøre brug af monitoreringssystemet i det omfang, du har tid, mulighed og interesse for det.

Du kan kvit og frit tegne 30 dages prøveabonnement, som giver adgang til 30 elever og alle skolens lærere.

 

 

1 svar
  1. Pernille Ahrenkiel siger:

    Kære Lis Pøhler

    På en temadag for et par måneder siden, fik jeg en reklame for jeres nye engelskundervisningsmateriale til elever bl.a. med dysleksi. Der var et særligt tilbud, hvis man bestilte før jul. Gælder dette stadig? I så fald, hvor længe gælder abonnementet ? og hvad er prisen?

    Bedste hilsner Pernille Ahrenkiel – Privat Læsevejleder og ordblindeunderviser.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *