Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med bestilling.

Dataindsamling ved brug af Sunshine Library

Når du bruger Library gemmer vi følgende oplysninger om dig – uanset fra hvilken device du tilgår programmet:

  • dit Sunshine Library brugernavn

Formålet med behandlingen af dine oplysninger er:

  • at behandle dit køb og levere vores ydelse
  • at verificere din tilladelse til at få adgang til programmet

Dataindsamling ved brug af Panda Lytteskriver

Når du bruger Panda Lytteskriver, som Chrome Extension, gemmer vi følgende oplysninger om dig:

  • dit brugernavn til UNI-login
  • brugernavnet til din Googlekonto
  • den tekst, du får læst op af syntesen med tidsstempel
  • eventuelle lydoptagelser, du indtaler med optageren
  • ID for dit Google Docs-/Microsoft Office 365-dokument

Når du bruger Panda Lytteskriver på en iOS-enhed, gemmer vi følgende oplysninger om dig:

  • dit brugernavn til UNI-login
  • dit Apple ID
  • den tekst, du får læst op af syntesen med tidsstempel

Når du bruger Panda Lytteskriver på en Android-enhed, gemmer vi følgende oplysninger om dig:

  • dit brugernavn til UNI-login
  • brugernavnet til din Googlekonto
  • den tekst, du får læst op af syntesen med tidsstempel

Formålet med behandlingen af dine oplysninger er:

  • at behandle dit køb og levere vores ydelse
  • at verificere din tilladelse til at få adgang til programmet
  • at du kan få adgang til dine gemte lydoptagelser på tværs af enheder

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

I forbindelse med brug af vores digitale produkter: Sunshine Library og Panda Lytteskriver, slettes alle data i hht. databehandleraftalerne 6 måneder efter abonnementets ophør.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere, som vi har indgået databehandleraftaler med i overensstemmelse med EU-lovgivningen, og kun databehandlere i EU eller i tredjelande, som af EU er godkendt til formålet og derfor kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@poehler.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Forlaget Pøhler
Lerager 11
2605 Brøndby, Danmark
T: +45 3133 9699
E: kontakt@poehler.dk
CVR: 18 71 03 90
SE-nummer: 3957 88 83