Handelsbetingelser

Generelt

Disse betingelser er gældende ved handel på https://poehler.dk

Virksomhedsinformation:

Forlaget Pøhler ejes af

Læsning Innovation Specialpædagogik

CVR: 18710390
Lis Pøhler
Lerager 11
2605 Brøndby, Danmark

+45 3133 9699
kontakt@poehler.dk

Bankoplysninger:

Bankkonto, Handelsbanken
Registreringsnummer: 0892
Kontonummer: 0001035919

Priser og betaling

Forlaget Pøhler modtager betaling via bankoverførsel, EAN samt VisaDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25% moms.

Forlaget Pøhler bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Leveringstid er 5-10 dage efter betalingen, forudsat varen er på lager og der ikke fremgår andet i produktbeskrivelsen.

Prisen for fragt kan ses ved bestilling på vores hjemmeside.

Forlaget Pøhler tager forbehold for udsolgte varer.

Fortrydelsesret

Forlaget Pøhler yder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og indpakning, som den er modtaget. Du er forpligtet til at gøre dette inden for 14 dage, efter du har meddelt os, at du returnerer varen. Du skal selv betale omkostningerne forbundet med returneringen af varen og sørge for at varen er pakket omhyggeligt. Du har ansvaret for varen, indtil Forlaget Pøhler har modtaget den.

Hvis du ønsker at returnere din vare, skal du sende den til
Forlaget Pøhler
Lerager 11
2605 Brøndby

Du bedes meddele os på e-mail (kontakt@poehler.dk), at du ønsker at bruge din fulde fortrydelsesret og udfylde vores fortrydelsesformular, som du finder her. Fortrydelsesformularen skal du printe ud, udfylde og sende med den vare, du returnerer. Du bedes også vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Vær opmærksom på, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig i forbindelse med købet, herunder eventuelle leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dit køb. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Du bedes udfylde Forlaget Pøhlers reklamationsformular, som du finder her, og sende den i en e-mail til Forlaget Pøhler (kontakt@poehler.dk).

I formularen skal du gøre opmærksom på fejl og mangler i produktets materiale, fabrikation eller stand hurtigst muligt efter forsendelse, og senest inden for to år efter købet, iht. købeloven. Du kan som udgangspunkt få repareret eller ombyttet varen, få pengene retur eller afslag i prisen, hvis det skønnes, der er fejl i produktet og fejlen var til stede på købstidstidspunktet.

Har du som forbruger købt varer, har du i overensstemmelse med købelovens regler 24 måneders reklamationsret på alle varer.

Du har som køber ansvaret for passende håndtering af produktet efter modtagelse, og for varer med begrænset holdbarhed kan der kun klages inden for holdbarhedsperioden. Du har ansvaret for at bruge varen korrekt, og kan kun søge kompensation efter fejl og mangler i selve produktet, og ikke efter fejlagtig håndtering.

Hvis reklamationen accepteres, vil Forlaget Pøhler dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Du skal vælge den billigste form for standardlevering, svarende til den leveringsform vi anvender. Du returnerer varen til

Forlaget Pøhler
Lis Pøhler
Lerager 11
2605 Brøndby

Du har selv ansvaret for passende indpakning. Vær igen opmærksom på, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Hvis der aftales refusion, bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Personoplysninger

Når du indgår en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Personoplysningerne registreres hos Forlaget Pøhler og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Forlaget Pøhler på e-mail (kontakt@poehler.dk).

Hent handelsbetingelser som PDF